ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο των κατασκευών. Με γνώμονα πάντα την ποιότητα κατασκευής και το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ενός ευρέος φάσματος οικοδομικών έργων, όπως:

Περισσότερα

ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

Η εταιρεία μας  αναλαμβάνει περιφράξεις οικοπέδων, χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας κατευθύνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την καλύτερη επιλογή σχετικά με την περίφραξη που θέλετε, ενώ το πολύπειρο και άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει τη σωστή της τοποθέτηση, πάντα με την απαραίτητη εγγύηση.

Περισσότερα

ΕΙΔΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο της εμπορίας στερεών καυσίμων και καυσόξυλων.

Περισσότερα

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 1950 και συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση εξυπηρετεί τις ανάγκες σε δομικά υλικά από το απλό ιδιώτη μέχρι των μεγαλύτερων τεχνικών και κατασκευαστικών εταιρειών σε όλη την Ελλάδα. Στην επιχείρησή μας υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από παντός τύπου κεραμίδια, τούβλα, οικοδομικά υλικά και είδη θέρμανσης για να επιλέξετε αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Περισσότερα

ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ

Παράλληλα εδώ και αρκετά χρόνια  εμπορευόμαστε παραδοσιακά Τζάκια, Ψησταριές, Ξυλόφουρνους, άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές  τιμές. Υπάρχουν διάφορα σχέδια και τιμές

Περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο των κατασκευών. Με γνώμονα πάντα την ποιότητα κατασκευής και το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ενός ευρέος φάσματος οικοδομικών έργων, όπως: ανέγερση νέων κτιρίων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης (πράσινο σπίτι) ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων αναπαλαίωση/ενίσχυση υφιστάμενων κατασκευών ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων

Περισσότερα