Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 1950 και συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση εξυπηρετεί τις ανάγκες σε δομικά υλικά από το απλό ιδιώτη μέχρι των μεγαλύτερων τεχνικών και κατασκευαστικών εταιρειών σε όλη την Ελλάδα. Στην επιχείρησή μας υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από παντός τύπου κεραμίδια, τούβλα, οικοδομικά υλικά και είδη θέρμανσης για να επιλέξετε αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

 

 

Παράλληλα η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο της μελέτης, κατασκευής καθώς και ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Δημιουργώντας κτίρια υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας με τους καλύτερους όρους της αγοράς είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Μερικά από τα έργα που αναλαμβάνουμε :

Ανέγερση κατοικιών

Ανέγερση ξενοδοχείων

Ανέγερση καταστημάτων.

Αναπαλαίωση κτιρίων.

Ενισχύσεις κτιρίων.

Ανακαινίσεις – Αναδιαρρυθμίσεις.

Αρχιτεκτονική κήπων.

 

 

Οι εγκαταστάσεις της εταιρεία μας  εκ των οποίων 3.000 τμ στεγασμένοι  χώροι με φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα καθώς η πολύχρονη εμπειρία αλλά και η συνεργασία μας, με τους μεγαλύτερους οίκους προμηθευτών οικοδομικών και άλλων υλικών, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε σε εσάς, υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές υλικών και εφαρμογών, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ &  ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο της κατασκευής και η ολοκλήρωση μέχρι σήμερα ενός μεγάλου αριθμού έργων, έχουν αφήσει παρακαταθήκη σε εμάς,  την εμπειρία και τεχνογνωσία της δημιουργίας και σε εσάς, την εγγύηση της άρτιας και ολοκληρωμένα λειτουργικής κατασκευής.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

 

Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο επιστημονικό και  τεχνικό προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και εξοπλισμού, αποτελούν τον κύριο φορέα υλοποίησης κάθε κατασκευής που αναλαμβάνουμε.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ταχύτητα εκτέλεσης των έργων καθώς και η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους προμηθευτών, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα  στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο οικονομικό όφελος για λογαριασμό των πελατών μας.