Ομορφύνετε το χώρο σας επιλέγοντας κυβόλιθους από μια μεγάλη συλλογή μοντέρνων κυβόλιθων. Μετατρέψτε τον χώρο σας σε αυτόν που ονειρεύεστε μέσα από πολυάριθμες επιλογές σχεδίων και χρωμάτων. Δημιουργήστε μία σύγχρονη αυλή με μοντέρνα σχέδια και χρώματα. Δημιουργήστε περάσματα, διαδρόμους κι ότι άλλο θα ενισχύσει τη φυσική ομορφιά που περιβάλλει τον χώρο σας. Αναπλάστε υπαίθριους χώρους, ανθεκτικούς στον χρόνο και σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με αισθητικό αποτέλεσμα που θα σας ανταμείβει μια ζωή.

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η τοποθέτηση των κυβόλιθων γίνεται εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο. Η διαδικασία τοποθέτησης εφαρμόζει σε κάθε επιφάνεια εδάφους και με οποιαδήποτε κλίση. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και διαμορφώστε το δάπεδο που σας ταιριάζει:

Μετρήστε τη συνολική επιφάνεια που επιθυμείτε να καλυφθεί με κυβόλιθους.
Εγκιβωτίστε περιμετρικά τον χώρο αυτό με προκατασκευασμένο ή χυτό κράσπεδο από σκυρόδεμα.
Διαμορφώστε τις κατάλληλες κλίσεις στο έδαφος για την αποτελεσματική απορροή των όμβριων υδάτων. Σε αυτό το στάδιο ενδεχομένως να χρειαστεί η κατασκευή υπόγειων καναλιών και φρεατίων, εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο.
Διαμορφώστε μια στρώση πάχους 20-30cm καλά συμπιεσμένων αδρανών υλικών (π.χ. 3α), δίνοντας και εδώ τις κατάλληλες κλίσεις για ορθή απορροή υδάτων. Αυτή η στρώση διαμορφώνεται αφού απαιτείται από το ήδη υπάρχον έδαφος (π.χ. ανώμαλο έδαφος που δεν μπορεί να δεχτεί την υπόβαση των κυβόλιθων). Στην περίπτωση που ο χώρος σας είναι έτοιμος να δεχτεί την υπόβαση των κυβόλιθων, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. (εικόνα Β’ σχεδιαγράμματος)
Διαμορφώστε μια στρώση πάχους 4-5 cm καθαρής άμμου λατομείου (ποταμίσια), πάνω στην οποία θα τοποθετηθούν οι κυβόλιθοι. Αυτή η στρώση απαιτεί πολύ καλή δόνηση και συμπίεση προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη αντοχή και το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα των κυβόλιθων. (εικόνα Γ’ σχεδιαγράμματος)
Τοποθετήσετε τους κυβόλιθους  στον σχεδιασμό και χρωματισμό της επιλογής σας, μέσα από την ευρεία γκάμα των προϊόντων μας.
Μετά το τέλος της τοποθέτησης των κυβόλιθων, οι αρμοί θα σφραγιστούν με μια στρώση λεπτής κοσκινισμένης άμμου θαλάσσης.
Το δάπεδο σας είναι έτοιμο για χρήση χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση!